Joan Colomo és un crac. No content amb haver injectat una revitalitzant dosis de frescor a The Unfinished Sympathy, ni amb capitanejar La Célula Durmiente, el grup més lliurepensant i lliuretocant, a més de seguir assajant amb els clàssics i influents Zeidun, Colomo es va treure de la màniga els seus discs en solitari que representen una de les propostes més interessants i refrescants del panorama musical del país.

joan colomoAmb la seva coneguda bicefàlia cultural, entre les seves arrels navarreses i el seu arrelament al Montnegre, Colomo va crear una revolucionària proposta, amb una lírica inèdita en ell fins que va començar en solitari, se’ns descobreix com un mestre de la cançó de protesta, amb el nihilisme polític com a capçalera i l’amor per les relacions humanes com a alternativa, Colomo confronta una agressivitat brutal de continguts amb una commovedora candidesa formal. Amb l’eclecticisme musical que sempre l’ha caracteritzat present arreu, tot i que ara allunyat dels cànons del rock per a profunditzar en instruments acústics, arranjaments orquestrals, fins i tot recordant el circ i el cabaret per moments, i sempre combinats amb un bon gust i una musicalitat pròpies d’un mestre de les melodies, les harmonies i els arranjaments.

Aliat amb el seu company a The Unfinshed Sympathy, Iban Puigfel, exercint el rol de productor als seus estudis Nautilus d’Arenys de Mar, i sempre envoltat de vells amics com Narcís Prats (bateria de La Célula Durmiente), Xavi García (baixista de Zeidun i bateria d’Els Surfin’ Sirles), així com Inés Mtz. d’Albornoz (parella musical a la Célula i a la vida real), Dani Navarrera (Luna Roja, Panorámica) i Marçal Calvet (Orquestra de Sant Celoni, Mumusic Circus), Joan Colomo té un brillant vehicle d’expressió, segurament el més personal i íntim dels molts que ha pilotat en la seva prolífica carrera musical, situant-se sens dubte com un dels cantautors més autèntics, brillants i innovadors del nostre panorama musical.

Entrada: 5 € aportació íntegra per l’artista. El Tarambana convida a una Moritz a tots els assistents.

Divendres 10 d’abril 22:45h

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.