Joan Pera, Quequé i El Sevilla, a la nova temporada d’espectacles de Parets

El concert de Cap d’any, a càrrec de la formació DeuDeVeu, guanyadors de la primera edició del concurs Oh Happy Day! encetarà, l’1 de gener, la nova temporada d’espectacles als Teatres de Parets, que enguany arriba plena dels personatges més mediàtics del món televisiu.

Joan Pera.

Joan Pera.

Els èxits del pop amb Classic 80’s hits,  Fer riure és un art, amb Joan Pera, A grito pelao, de Cristina Medina, El bon lladre, de Conor McPerson, o l’actuació de la coral d’Adults de l’Escola Municipal de Música, seran només algunes de les actuacions que es podran veure fins al pròxim 15 de maig, al Teatre Can Rajoler.

Pel que fa al Cafè Teatre, la Sala Basart Cooperativa acollirà els espectacles Malditas canciones, de Quequé,  El show de la Parroquia, amb El Monaguillo i Arturo González-Campos, i el monòleg Reflexiones del hombre lengua, de l’actor, cantant i showman Miguel Ángel Rodríguez, ‘El Sevilla’.

L’entitat Rialles serà l’encarregada de les actuacions adreçades al públic infantil que es duran a terme el segon i el quart diumenge de cada mes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *