L’Orquestra de Cambra de Granollers sota la direcció de Corrado Bolsi i de la mà del prestigiós pianista granollerí Jordi Masó obre la seva temporada presentant un programa íntegrament dedicat a Beethoven. Un concert que ens porta a les portes del romanticisme musical gaudint de Jordi Masó, qualificat pel prestigiós crític nord‐americà Harold Schonberg com a “un pianista sòlid i intel∙ligent”.

S’interpretarà el Concert Núm 3 per a piano i orquestra, l’obertura Coriolà, una obra que destaca per la seva potència expressiva i el seu dramatisme, sent una de les obres més característiques de l’estil «heroic» del compositor i la Simfonia núm 8, plena de l’humor i l’enginy del compositor alemany.

Un concert que traslladarà el públic a les portes del romanticisme musical de la mà del gran pianista granollerí Jordi Masó i l’Orquestra de Cambra de Granollers, dirigida per Corrado Bolsi.

Amb un íntegrament dedicat al gran compositor alemany, Ludwing van Beethoven, el concert es divideix en tres parts: el Concerto, Piano. No.3, Op. 37. C minor L. Van Beethoven (1770 – 1827), el Coriolan Overture, Op. 62 L. Van Beethoven (1770 – 1827) i la Symphony No.8, Op.93. F major L. Van Beethoven (1770 – 1827).

FITXA ARTÍSTICA

Orquestra de Cambra de Granollers

Direcció Corrado Bolsi

DURACIÓ DE L’ESPECTACLE

Durada aproximada: 1 hora 30 minuts (entreacte inclòs)

Leave a Reply

Your email address will not be published.