José Antonio Navarro elegit candidat de Ciutadans a Canovelles

José Antonio Navarro.

José Antonio Navarro.

José Antonio Navarro ha estat elegit candidat de Ciutadans (C’s) a l’Ajuntament de Canovelles, després del resultat de eleccions primàries i la ratificació per part del Comitè Executiu del partit. Navarro ha manifestat la necessitat de “liderar un canvi real, sensat a Canovelles després de més de 35 anys de governs socialistes que no han aconseguit solucionar els grans problemes que pateixen els seus habitants, especialment l’atur i la degradació de certes zones del municipi”.

El candidat de Ciutadans ha assegurat “que no arriba amb la intenció d’utilitzar Canovelles com a trampolí per a presentar-se dins de 4 anys en altres municipis com fan en altres partits” i s’ha compromès “a presentar un projecte que torni la il·lusió i tregui de l’apatia als canovellencs “.

José Antonio Navarro, de 35 anys, és formador i especialista de producte per a una multinacional fabricant de telèfons mòbils. Vinculat a Ciutadans des de la seva fundació és també Conseller General del partit i Coordinador Comarcal.

7 Responses to José Antonio Navarro elegit candidat de Ciutadans a Canovelles

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *