José Orive, proclamat alcalde de Canovelles

El socialista José Orive ha revalidat el seu nomenament com alcalde de Canovelles. Amb els vots a favor del seu grup i la sorpresa del suport del grup del Partit Popular.
image-1

Regidors del consistori. (Fotos: Xavier Vallbona)

En el seu discurs, l’alcalde ha assegurat que treballaran pel foment de la participació ciutadana com a instrument absolutament necessari per a una cultura de coresponsabilitat en la gestió dels assumptes públics que els afecten directament: “Vull aprofitar per adreçar-me als joves canovellins i canovellines; vull dir-vos que seré l’alcalde de tots i totes però que vull ser, especialment, el vostre alcalde, l’alcalde dels joves i que des d’avui us demano la vostra participació en el disseny del vostre futur”. Un futur que, segons ha dit Orive, “si no us el feu, us el faran, i pot ser que no us agradi allò que han previst per a vosaltres”. En aquest sentit, l’alcalde s’ha compromès a treballar-hi: “no per vosaltres sinó amb vosaltres per defensar els vostres  interessos i potenciar el vostre paper dins de la comunitat”. “Us convido a sommiar entre tots la Canovelles que volem pel futur”, ha dit l’alcalde.

En quant a la coresponsabilitat i al fet de sumar per fer-ho millor, l’alcalde ha fet un requeriment a tots els grups de l’oposició a fi d’establir els millors canals de col·laboració en benefici de Canovelles: “us dic que estic a la vostra disposició, amb la mà estesa, per tal de sumar projectes i treballar plegats des de la lleialtat institucional i el respecte a les opinions i posicionaments de cadascú” afegint quines seran les línies de treball general: “lluitar per uns serveis públics de qualitat, la transparència en els afers municipals i la participació ciutadana”.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *