Josep Mayoral (PSC): “Sabem el que la Granollers necessita i com s’ha de fer”

Inici CampanyaRoca Umbert va ser l’escenari de l’inici de campanya dels socialistes de Granollers amb Josep Mayoral al capdavant, amb la descoberta final del cartell del candidat socialista.

Una campanya, que Josep Mayoral farà a peu de carrer “intensament, porta a porta, plaça a plaça, per parlar de Granollers, per parlar amb la ciutadania d’allò que ens afecta, d’allò que ens preocupa”. D’aquesta manera, “a partir d’aquesta mirada col·lectiva, en coalició amb la ciutadania, podrem construir un Granollers més just, més solidari i més igualitari”.

Davant de més d’un centenar de persones que van voler ser presents a l’inici de campanya, Josep Mayoral es va mostrar convençut que “el futur ens depararà noves oportunitats” i, per això, “Granollers necessita un govern fort, amb un lideratge clar. Sabem el que la ciutat necessita, sabem què s’ha de fer i com s’ha de fer”.

Mayoral té clar que “tenim el millor equip. Un equip preparat, amb empenta, amb gent il·lusionada i pensat per governar la ciutat”.

“M’agrada fer campanya”, va confesssar Josep Mayoral, “m’agrada compartir projectes amb la gent, compartir il·lusions i definir futurs. M’agrada parlar, però sobretot m’agrada escoltar”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *