Durant la darrera reunió de la Junta del Patronat de la Fundació Sanitària Mollet, l’alcalde de Mollet i vicepresident de la Junta del Patronat, Josep Monràs, ha proposat la creació d’aquest Consell. Per Monràs, seria un bon complement al Consell de Participació Ciutadana per treballar en la millora del servei que actualment presta l’entitat sanitària a 165.000 habitants.

Segons Monràs, aquest Consell d’Alcaldes i Alcaldesses s’hauria de reunir periòdicament i tindria com a finalitat intercanviar sinèrgies entre els màxims i les màximes  representants dels vuit municipis als que l’Hospital dóna servei amb l’objectiu de millorant aquest servei, seguir creixent i, si s’escau, promoure nous projectes.

Monràs proposa que d’aquest nou òrgan assessor en formin part els alcaldes i alcaldesses de la Llagosta, Óscar Sierra, de Parets del Vallès, Sergi Mingote, de Sant Fost de Campsentelles, Montserrat Sanmartí, de Martorelles, Marc Candela, de Santa Maria de MartorellesJulian Trapero, de Santa Perpètua de Mogoda, Isabel Garcia, i de Palau-solità i Plegamans, Teresa Padrós, al marge de l’alcalde de Mollet.

Aquest nou òrgan complementaria al ja existent Consell de Participació Ciutadana en el sentit que multiplicaria els conductes d’informació per tal d’oferir el millor servei possible a la ciutadania i alhora també augmentarien les possibilitats d’assessorament, supervisió i seguiment de l’activitat dels dispositius assistencials i socials que gestiona la Fundació Sanitària de Mollet.

En aquests moments l’Hospital de Mollet és el centre sanitari de referència per a 165.000 mil persones que viuen en deu municipis del Vallès Oriental i el Vallès Occidental.

Leave a Reply

Your email address will not be published.