Un grup de joves enginyers, dissenyadors i sociòlegs celonins han creat Vasplan, una aplicació mòbil gratuïta de difusió cultural on conflueixen el màxim nombre d’activitats socioculturals que s’organitzen a Sant Celoni i rodalies.

PrintSegons l’equip creador de Vasplan, composat per tres celonins, un de Bellvei i dos de Barcelona, l’aplicació té dos grans objectius: oferir a l’usuari la possibilitat d’estar informat dels propers actes socioculturals que tindran lloc al seu voltant i esdevenir l’altaveu per tots aquells col·lectius, entitats i associacions que volen difondre les seves activitats. Un dels elements més innovadors de l’aplicació és justament que són els mateixos organitzadors d’una activitat els que poden introduir l’esdeveniment a l’agenda i promocionar-lo d’una manera senzilla.

L’aplicació es pot descarregar gratuïtament amb telèfons mòbils Android i IOS i actualment mostra activitats dels municipis de Sant Celoni, Llinars del Vallès, Santa Maria de Palautordera, Cardedeu i Granollers. L’equip de Vasplan valora molt positivament aquesta primera fase del projecte i comenten que les opinions dels usuaris que han rebut fins ara són “molt positives”, la qual cosa els motiva a seguir dedicant més esforços en el projecte. De cara al futur, tenen nous reptes: facilitar la feina tant a les entitats com als ajuntaments que s’uneixen al projecte a l’hora d’introduir els esdeveniments i créixer.

Tenen clar que, tot i que han començat a Sant Celoni, volen donar-se a conèixer arreu del país, entre les entitats i ajuntaments: “volem arribar a tots els Països Catalans, volem enfortir i donar suport al teixit sociocutural d’aquests, mentre apostem sempre per un projecte de qualitat, per una cultura del poble i per al poble”.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.