Juan Carlos Girauta (C’s): “Acabarem amb la bretxa social a Catalunya”

L’eurodiputat de Ciutadans (C’s) Juan Carlos Girauta ha pronosticat una victòria de Ciutadans a Catalunya: “Respondrem als nacionalistes guanyant les eleccions i acabarem amb la bretxa social a Catalunya”. En l’acte de presentació dels alcaldables del Vallès Oriental, Girauta ha criticat l’agressió d’un afiliat a Manresa i ha dit que és “fruit d’odi ideològic imposat pels independentistes”.

GRUPO

Imatge de grup dels candidats. (Foto: C’s)

Girauta ha advertit al PP i al PSOE que “no ens compraran amb càrrecs, només volem l’ètica signada“, en referència al Pacte Anticorrupció que Ciutadans imposa com a condició per negociar amb els partits polítics. “No volem trencar el sistema, ni revolucions, sinó un canvi sensat” ha afirmat l’europarlamentari.

Girauta ha manifestat que gràcies a Ciutadans “s’acabarà el mecanisme que feia que els governs, quan no tenien majoria al Congrés, haguessin de cedir al xantatge dels nacionalistes” i ha assenyalat que “mai pactarem amb els nacionalistes”.

PRESENTACIÓ DELS CANDIDATS VALLESANS

GIRAUTA2

A l’acte han assistit un centenar de persones. (Foto: C’s)

En l’acte de presentació dels set alcaldables del Vallès, al qual han assistit un centenar de persones, s’ha projectat el vídeo de campanya de Ciutadans. Han intervingut els candidats a les alcaldies de diversos municipis com Angel Guillén, alcaldable de la Garriga, que ha afirmat que “ningú ens espanta i per cada agressió respondrem amb propostes de cohesió social”.

Finalment el candidat a l’alcaldia de Granollers, Enric Meseguer, ha explicat les propostes de Ciutadans per al municipi com “impulsar el creixement econòmic amb ajudes als empresaris i als emprenedors o potenciant el comerç i el turisme”. L’alcaldable de Granollers ha apostat per “un Ajuntament transparent obert a tots els ciutadans i que presti atenció a les persones”. I com a gran obra urbanística ha proposat “el soterrament de la via del tren perquè divideix a la ciutat” una obra que ha qualificat de “somni” però que s’ha compromès a impulsar.

2 Responses to Juan Carlos Girauta (C’s): “Acabarem amb la bretxa social a Catalunya”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *