Unes 1.400 persones van visitar diumenge l’EcoFira, una cita amb el medi ambient que aquest any ha arribat a la segona edició.

La fira va reunir una cinquantena de parades. (Foto: Ajuntament)

La fira va reunir una cinquantena de parades. (Foto: Ajuntament)

La fira va reunir una cinquantena de parades amb productes agroalimentaris, de proximitat i amb sistemes de producció i funcionament sostenibles i  empreses i associacions de Vallromanes i de l’entorn que treballen i promocionen la sostenibilitat mediambiental.

Un dels plats destacats d’aquesta edició ha estat el dinar popular i el cafè-tertúlia amb el doctor en Ciències ambientals Martí Boada, qui va parlar de “Catalunya, país de boscos (sense saber-ho)”. La xerrada va reunir un centenar d’assistents.

En el marc de celebració de l’EcoFira es van celebrar diferents activitats lúdiques, com passejades en carro, tallers d’ecoaprenentatge i demostració de figures tallades amb motoserra. També es va celebrar un mercat d’intercanvi de productes, serveis i temps i es va fer una recollida de joguines socials perquè els nens i nenes puguin jugar compartint.

L’EcoFira va comptar amb la participació dels Valltocats, dels Gegants de Vallromanes, del Club Arquers de Vallromanes i dels Xics de Granollers.

L’EcoFira de Vallromanes està organitzada per l’Ajuntament i compta amb la col·laboració d’Eixmedia, la Diputació, el Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat, l’Agència de Residus de Catalunya, l’Associació Arrel Verda i a la implicació dels veïns i veïnes del poble.

 

One Response

Leave a Reply

Your email address will not be published.