Imatge de la 4a Remuntada.

Imatge de la 4a Remuntada.

La Remuntada a peu del riu Tenes 2016 celebrarà el pròxim diumenge 19 de juny la seva etapa final. Els participants d’aquesta cinquena passejada iniciaran camí a les 8 del matí des de l’Espai de Llar d’Infants de Castellir i recorreran un total de 14 km, amb un desnivell positiu de 425 metres fins arribar a Collsuspina.

El punt final a aquesta remuntada, que va començar el passat mes de gener, el posarà un dinar de germanor, que tindrà lloc al Pavelló de Castellcir i que els participants hauran de reservar, amb un suplement de 10 euros, en el moment de fer la inscripció a la remuntada.

Entre els molts punts d’interès patrimonial i paisatgístic d’aquest bonic recorregut destaquen la Torrassa dels Moros, el pas de la Casanova i la parròquia de Santa Coloma Sasserra. Els assistents faran parada per esmorzar a la fageda de la Sauva Negra, declarat espai d’interès natural.

La Remuntada a peu del riu Tenes 2016 està organitzada per la Unió Excursionista de Catalunya de la Vall del Tenes, el Centre d’Iniciatives de Muntanya de Lliçà de Vall, La Cursa de Muntanya de Riells del Fai, Santa Eulàlia Camina, el Grup Ornitològic del Tenes, l’Associació Grup Excursionista de Bigues i Riells-Amics dels Cingles de Bertí i Projecte Rius. A més, compta amb la col·laboració del Consorci per a la Defensa de la Conca del riu Besòs, d’ajuntaments i d’entitats privades.

Leave a Reply

Your email address will not be published.