El grup de soul català, The Excitements, presentarà aquest diumenge 16 de novembre, a les 18.30 h, al Teatre Can Rajoler, el seu darrer Cd ‘Sometimes Too Much Ain’t Enough’.

Nascuts l’any 2010, la tempesta sonora de The Excitements ha meravellat a audiències de tota Europa amb el seu irresistible cocktail de Soul i Rhythm& Blues de la vella escola. Influenciats per la millor música afroamericana del segle passat, d’Etta James a Ike & Tina Turner, passant pel primer James Brown o Sugar Pie de Santo, The Excitements ofereixen un espectacle vertiginós i ple d’energia.

El torrent rítmic de la banda està format per l’explosiva veu i presència de la cantant Koko-Jean Davis, les guitarres d’Adrià Gual i Lalo López, el baix de Daniel Segura, la bateria de Marc Benaiges, el saxo baríton de Nico Rodriguez i el saxo alt de Marc Lloret.

Les entrades es poden adquirir el mateix dia a la taquilla del teatre al preu 15 euros; 12 euros per a majors de 65 anys i menors de 16 anys, i 11 euros amb el Carnet Jove de Parets.

Leave a Reply

Your email address will not be published.