La celonina Louise Brown, podi a la 24ª Marxa Pirineu de Fons

Imatge de l'arribada. (Foto: Montse Pagés)

Imatge de l’arribada. (Foto: Montse Pagés)

La celonina Louise Brown, representant dels Montseny Maasais, ha repetit podi a la 24ª “Marxa Pirineu” d’Esquí de Fons que es va disputar el passat diumenge 24 de gener entre les estacions de Lles i Aransa.

Brown ha participat per tercera vegada consecutiva en el recorregut llarg d’aquesta popular Marxa, finalitzant en segona posició, tal i com va fer l’any passat, després d’un frec a frec durant tota la cursa amb la representant del Cena, Aloma Combalia, que va finalitzar en tercera posició a tan sols 46″, i per darrera de la basca del club Irrintzi, Cynthia Martínez.

Un total de 180 participants van prendre la sortida de l’estació de Lles per disputar aquesta popular Marxa Pirineu, una cursa pirinenca que forma part de la 11a Copa Catalana de la disciplina, i que és l’única marxa de fons de l’estat espanyol que té sortida en una estació (Lles) i finalitza en una altra (Aransa). Aquest fet diferencial és un dels atractius principals de la competició, que consta de dues distàncies: 14 i 20 quilòmetres.

Normalment el recorregut llarg és de 25 quilòmetres, però en aquesta edició s’ha retallat la part del recorregut que pujava fins el Mirador del Pla de Llet per menor innivació en aquella zona. A més, la Marxa Pirineu es fa en estil lliure, és a dir, cada esquiador escull l’estil, sigui clàssic o estil patinador, tot i que aquest any s’ha hagut de fer en estil patinador per les condicions de la neu.

Brown ja va participar el 12 de desembre passat a la 1a cursa de la Copa Catalana, Naut Aran Skating, al Pla de Beret, on va quedar en tercera posició de la categoria Sènior.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *