Imatge d'una edició anterior.

Imatge d’una edició anterior.

Dijous, 16 de juny, a partir de les 18 h, els treballadors i treballadores de les quatre companyies que formen part del grup Freudenberg, se suman de nou a la lluita contra el càncer en una nova edició de ‘Freudenberg a rueda’.

La prova consisteix en una pedalada al voltant del Circuit Barcelona-Catalunya, on cada quilòmetre recorregut equivaldrà a un euro de donació, que l’empresa lliurarà a l’Obra Social de l’Hospital Sant Joan de Déu, a la unitat d’investigació de la histiocitosi i el càncer infantil.

Aquest és el cinquè any consecutiu en què Freudenberg, que forma part del Consell Industrial de Parets, organitza l’esdeveniment que enguany s’emmarca en el projecte global ‘La lluita TEAM’.

L’objectiu és apadrinar el màxim nombre de quilòmetres, a un euro el quilòmetre. Així, la xifra recaptada resultarà de multiplicar les voltes que es donin per la longitud del recorregut del Circuit (4,7 quilòmetres per volta). S’ha fixat un mínim de 662 voltes, tenint en compte que el recorregut de la Titan Desert, primera competició on va participar La Lluita TEAM amb motiu d’aquesta causa solidària, va ser de 662 quilòmetres. A la xifra final, més de 3.000 euros, se sumarà el preu de la venda de les polseres verdes de La Lluita TEAM que lluiran els treballadors i que també anirà a càrrec de l’empresa.

La multinacional alemanya Freudenberg té actualment quatre plantes productives, situades al polígon industrial Can Volart, i compta amb una plantilla de prop de 700 persones.

Leave a Reply

Your email address will not be published.