L’alcalde Josep Monràs i el regidor de Projectes Europeus, Raúl Broto, s’han reunit a Brussel·les amb la Direcció General de Medi Ambient de la UE després que Mollet hagi estat guardonada amb l’European Green Leaf 2015. La trobada ha servit per signar un acord de col·laboració amb la Comissió Europea, qui públicament ha elogiat Mollet per les seves polítiques adreçades al medi ambient.

Acord Brussel.les 3Aquest acord de col·laboració amb la Direcció General de Medi Ambient de la UE ratifica el reconeixement de Mollet del Vallès pel seu compromís amb les polítiques adreçades a la sostenibilitat, a l’ús racional dels recursos i al creixement verd convertint-la  en ambaixadora verda europea.

D’aquesta manera, l’Ajuntament, en col·laboració amb la Comissió Europea,  es compromet a seguir actuant en l’àmbit mediambiental i en fer-ne difusió per tal que la seva experiència pugui ser coneguda i compartida per d’altres ciutats europees.

Per tot plegat, un cop més, l’alcalde, Josep Monràs, ha agraït “als treballadors municipals i a la ciutadania en general per haver contribuït a que la nostra ciutat demostri aquesta sensibilitat i aquest compromís amb el medi ambient”. Un compromís  “que ens està portant a gaudir d’un entorn més saludable i a rebre el reconeixement internacional”.

Monràs també va voler recordar que “moltes de les actuacions municipals que es fan no són competència municipal, però si són d’incumbència  municipal”.

De la seva banda, Raúl Broto, durant la seva intervenció davant la Direcció General de Medi Ambient, va posar l’èmfasi en que “malgrat ser una ciutat petita, el que minva la nostra capacitat d’inversions, seguim creient en aquest model de creixement i, per tant, a cada pas que fem, anem cap a un Mollet més verd i sostenible”.

En aquest sentit, la Comissió Europea va felicitar Mollet per aquest compromís i, alhora, es va comprometre a col·laborar amb l’Ajuntament per tal que se’n pugui fer difusió i que d’altres ciutats europees de característiques semblants puguin aprendre de la seva experiència i segueixin el mateix camí.

Leave a Reply

Your email address will not be published.