"Alicia", de Thomas Noone Dance.

“Alicia”, de Thomas Noone Dance.

El 9è Cicle d’Espectacles Infantils i Familiars continua la temporada amb Alicia, un espectacle de dansa recomanat a majors de 7 anys i famílies. Es farà dissabte, 28 de març, a les 18 h al Teatre Auditori de Bellavista.

Inspirada en el famós conte de Lewis Carrol, Alícia al país de les meravelles, aquesta obra de dansa apel·la al poder de la imaginació i la fantasia a través del llenguage físic i dinàmic de la companyia. La protagonista viatja amb una maleta plena de sorpreses, gairebé un món sencer.

Thomas Noone Dance és una companyia amb premi Ciutat de Barcelona 2011. El domini de la tècnica, la col·laboració amb artistes d’altres disciplines i l’emotivitat de les seves creacions són alguns dels trets que defineixen a la formació resident a Barcelona des de 2001. L’espectacle Alicia es va estrenar el 29 de setembre de 2014 al Teatre Principal de Terrassa, dins la programació del festival TNT.

Durada: 47 min
Ballarins: Alba Barral, Javier G. Arozena, Jerónimo Forteza i Karolina Szymura
Direcció i coreografia: Thomas Noone

Venda d’entrades: 1 hora abans de l’espectacle a la taquilla del teatre. Preus: 5 euros / 4 euros (majors de 65 anys, pensionistes, aturats i menors de 25 anys).

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.