Maxchief Europe ha internalitzat la seva logística amb l’obertura d’una nova plataforma al Polígon Industrial A7 Llinars Park a Llinars del Vallès. Les dimensions de la nau (de 4.800 m² i 10 metres d’alçada) que disposa de quatre molls de càrrega i descàrrega i rampa d’accés, també ha permès construir un plató de 100 m² per a la gravació de vídeos i la realització de fotografies.

La nova nau de Llinars del Vallès permet internalitzar la funció de logística de Maxchief Europe, que fins al moment comptava amb un proveïdor de serveis logístics de recepció, emmagatzematge i expedició de mercaderia. Amb la nova nau es pretén millorar el servei tant en qualitat com en velocitat.

La plataforma logística de Llinars li permetrà a Maxchief Europe distribuir les seves marques ZOWN i Newstorm a Espanya, Portugal i França.

Des de la nau de Llinars també es donarà suport a d’altres importadors europeus de Bèlgica, Luxemburg, Suïssa, Itàlia, Holanda, Noruega, Suècia, Dinamarca, Alemanya, Polònia, Finlàndia, Eslovènia, Croàcia, República Txeca, Eslovàquia, Lituània, Estònia i Letònia que s’abasteixen directament de la fàbrica de Maxchief a Xina i que ara disposaran d’estoc de seguretat a Europa.

MAXCHIEF EUROPE

Maxchief Europe és una companyia que comercialitza mobiliari plegable fabricat amb acer i polietilè. Creada el 2008, Maxchief Europe és una societat de capital mixte català-taiwanès participada pels socis fundadors Pep Garcia i Joan Chavarria i per Maxchief Investments Ltd, un holding d’origen taiwanès amb fàbriques al sud de Xina: Dongguan (65.000 m²) i Zhuhai (190.000 m²).

Des de la seva seu central a Barcelona, Maxchief Europe actua en tres àmbits. Primer, com a oficina comercial per un total de 80 països. Segon, com a departament de màrqueting, disseny i innovació del Holding. Tercer, com a magatzem regulador per a Europa mitjançant la seva plataforma logística de 4.800 m² a la província de Barcelona.

Des de l’Àsia, Xina aporta el seu potencial productiu i les seves modernes infraestructures, mentre que a Taiwan gestiona la capacitat de gestió d’un equip directiu amb formació internacional, experimentats en obtenir alta productivitat en fàbriques equipades per a la producció massiva amb sistemes d’última generació.

Maxchief Europe comercialitza els seus productes sota dos marques: Zown, dirigit al sector professional, hostaleria i col·lectivitats; i Newstorm pensat per a la llar i comercialitzat a la gran distribució.

One Response

Leave a Reply

Your email address will not be published.