Dissabte 21 de febrer, les Franqueses continua amb la 9a Mostra d’Arts Escèniques “Festival dels Amateurs”. Serà el torn d’El Coverol, una companyia de les Franqueses que presentarà 12 jutges sense pietat. La funció està prevista les 21 h al Teatre Auditori de Bellavista.

12 jutges sense pietat okL’obra narra la hisòria de dotze jutges d’un jurat popular reunits en una sala per deliberar la culpabilitat o la innocència d’un jove acusat d’assassinar el seu pare. Es tracta d’una comèdia dramàtica que va escriure Reginald Rose i que, en aquest cas, dirigeix Pasqual Escosa. 12 jutges sense pietat té una durada d’1 hora 30 minuts.

El grup de teatre El Coverol es va fundar el novembre del 1986 per membres procedents d’un altre grup teatral, l’anomenat “Art i tradició” (1973-1986). Des dels seus inicis han representat més d’una desena d’obres. Actualment, el grup ha incorporat participants més joves.

Venda d’entrades: 1 hora abans a la taquilla del teatre. Preus: 7 euros / 6 euros (majors de 65 anys, pensionistes, aturats i menors de 25 anys). Entrades no numerades.

Leave a Reply

Your email address will not be published.