La Creu Roja de Granollers recull aliments

creu roja alimentsLa plaça Maluquer i Salvador de Granollers serà l’escenari, el dissabte 13 de març de 10 a 14 hores, d’una recollida d’aliments organitzada per l’assemblea comarcal de la Creu Roja. L’objectiu és incrementar el volum d’aliments procedents de donacions, que després del període de vacances de finals d’any disminueix substancialment. Les persones que no puguin portar aliments en aquell moment també podran fer donatius econòmics que es destinaran a aquest projecte.

Els productes que es consideren més adients, segons les necessitats existents, són la llet, l’oli, els aliments en conserva, patates i altres productes agrícoles que puguin conservar-se durant un mínim de temps.

El projecte de donacions de la Creu Roja se centra en proporcionar alimentació i productes d’higiene de la llar i per a la infància per cobrir les necessitats bàsiques de les famílies que estan travessant una situació d’especial vulnerabilitat. L’entitat compta amb un espai habilitat per poder respondre a aquestes demandes puntualment quan sorgeixin. I en la majoria d’ocasions es treballa coordinament amb Serveis Socials de diferents ajuntaments.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *