La CUP de Mollet ha reclamat que s’eliminin els separadors de formigó que hi ha instal·lats a l’Avinguda Llibertat “perquè ja han provocat la caiguda accidental de diversos vianants”. Segons la formació, la majoria d’ells han hagut de ser atesos pels serveis d’urgències amb ferides al cap i als braços de diferents consideració.

La formació independentista, que ha recollit les queixes de persones afectades, ha explicat que aquests separadors de poc més de vint centímetres d’alçada que es van col·locar per a impedir l’estacionament de vehicles sobre de la vorera, són fets del mateix material i color que el terra de l’avinguda, el que dificulta la seva detecció per part de les persones amb problemes de visió.

Mercè Solé, portaveu de la CUP de Mollet, ha denunciat que aquests elements “no compleixin la normativa d’accessibilitat urbana i són un autèntic perill pels vianants que transiten per la zona i volen creuar de vorera” i ha alertat que “les barreres arquitectòniques no són sempre elements de grans dimensions, sinó que com en aquest cas, també poden ser elements de poca alçada i de difícil reconeixement amb els que és fàcil ensopegar i caure”.

Per aquest motiu, Solé ha reclamat a l’Ajuntament de Mollet que “procedeixi a retirar amb la major urgència possible aquests elements de formigó i que si cal, siguin substituïts per altres de major alçada i més visibilitat, com indica la normativa actual per tal d’evitar nous accidents”.

La CUP de Mollet ha reclamat finalment que, “mentre no es procedeixi a eliminar aquests obstacles, es senyalitzin de la manera adequada per tal d’evitar que cap vianant pugui tornar a ensopegar i prendre mal”.

3 Responses

  1. José Blanco

    Si la culpa es del Ayuntamiento, que le pidan responsabilidades a él. Que denuncien. Esos obstáculos son trampas para todos los ciudadanos, tengan o no visión limitada.

    Respon

Leave a Reply

Your email address will not be published.