La CUP de Mollet ha reclamat aquesta setmana al govern municipal de PSC-CiU que faci públiques les quantitats globals dels diners procedents del pressupost municipal de l’Ajuntament rebudes pels diferents grups municipals amb representació al consistori.

La formació independentista ha recordat que, per acord de ple, l’Ajuntament de Mollet dota mensualment a cada grup municipal d’unes quantitats fixes més una variable en funció dels nombre de regidors electes.

Mercè Solé. (Foto: CUP)

Mercè Solé. (Foto: CUP)

En aquest sentit, Mercè Solé, número 3 de candidatura de la CUP de Mollet a les properes eleccions municipals, ha explicat que “els ciutadans tenim dret a saber, de manera senzilla, quants diners de tots han anat a parar als partits de l’Ajuntament durant aquest mandat i directa, sense haver d’anar rebuscant pels diferents exercicis, xarxes o arxius municipals”.

Solé ha recordat que la CUP de Mollet, “manté una opinió crítica sobre el nivell de despesa municipal que recau en aquest concepte i en el de sous dels càrrecs polítics que considera excessiva i defensa que s’haurien de reduir de manera considerable en consonància amb la realitat econòmica del nostre ajuntament”.

La portaveu de la CUP de Mollet, ha assenyalat que “d’igual manera com respectem que els grups municipals hagin de rebre una certa dotació econòmica, ajustada a la realitat, per a dur a terme la seva tasca política a la institució, també s’ha de respectar, en pro de la transparència, el dret dels ciutadans de rebre una informació detallada i completa del que ens ha costat a tots els molletans i molletanes els nostres representants a l’Ajuntament”.

La CUP de Mollet ha instat d’igual manera, a les formacions amb representació al consistori, PSC-PSOE, CiU, PP, Ara Mollet-ERC i ICV-EUiA, tant si ho fa l’Ajuntament com si no ho fa, a “fer públiques per iniciativa pròpia, les quantitats totals de diners que han rebut de fons municipals durant aquest mandat, per tal de garantir el dret a la informació de la ciutadania molletana”.

5 Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published.