La Diputació actualitza la cartografia de les Franqueses

cartografia les franquesesLa Diputació de Barcelona ha lliurat a l’Ajuntament de les Franqueses del Vallès, l’actualització de la cartografia urbana del municipi, realitzada en format digital 3D i escala 1.1000. Aquesta actualització de la cartografia ha de facilitar al municipi la redacció de treballs de diagnosi, la seva planificació i la gestió municipal, així com la presa de decisions estratègiques.

Per aquest treball s’han cartografiat 2.955 hectàrees del municipi corresponents al sòl urbà i urbanitzable, així com les hectàrees del sòl no urbanitzable necessàries per a la planificació urbanística del seu àmbit territorial.

El document està realitzat a partir de fotografies aèries que es cartografien amb tècniques fotogramètriques i treball de camp, i s’estructura en sis fitxers amb l’altimetria, la planimetria, la toponímia, els polígons i vialer i model digital del terreny, segons plec d’especificacions tècniques v 2.2 aprovat per la Comissió de Coordinació Cartogràfica de Catalunya.

Aquesta cartografia, que ha tingut un cost de 113.325 euros, s’ha lliurat en els formats Microstation, Autocad i PDF amb nivells i amb els sistemes de referència  ED50 i ETRS89.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *