L’Ajuntament de la Llagosta va rebre ahir la confirmació de la Diputació de Barcelona de la concessió de dues línies de crèdit per import conjunt de 175.000 euros per fer front a diferents inversions. Es tracta de dues línies de crèdit sense interès que tenen un termini de pagament de cinc i deu anys.

Entre els projectes més destacats que es podran desenvolupar hi ha la construcció d’un parc per a gossos, l’anomenat gos parc, al Parc Popular; la construcció d’un nou bar al mateix Parc Popular que reuneixi les condicions sanitàries i legals que no complia l’anterior equipament; la reposició de gronxadors per a diferents parc infantils; la reparació de la coberta del pavelló Antonio García Robledo, i la instal·lació de fibra òptica al polígon industrial.

A més, l’Ajuntament també ha previst refermar el mur del Complex Esportiu municipal El Turó que limita amb la línia de trens de rodalies C3; la caseta del pou d’aigua de Can Xiquet i el mur de contenció de la riera Seca al carrer de Miguel Hernández. Altres projectes són la millora del sistema de calefacció del Centre de Formació de persones Adultes, la compra d’instruments  per a l’Escola de Música i l’adquisició de mobiliari per a l’Aula d’Estudi de Can Pelegrí.

Leave a Reply

Your email address will not be published.