La Diputació lliura a Bigues i Riells la seva cartografia digital urbana

La Diputació de Barcelona ha realitzat la nova cartografia digital urbana 3D a escala 1:1000 del municipi. Aquest dilluns el diputat d’Urbanisme i Habitatge, Josep Mut, ha fet lliurament del treball a l’alcalde de Bigues i Riells, Joan Josep Galiano.

Per aquest treball, s’han cartografiat 1.252 hectàrees que comprenen els espais de sòl urbà i urbanitzable així com les hectàrees del sòl no urbanitzable necessàries per a la planificació urbanística del terme municipal.

Cartografia_Bigues_Riells_ALTA

el diputat d’Urbanisme i Habitatge, Josep Mut, i l’alcalde, Joan Josep Galiano. (Foto: Diputació)

El treball s’ha realitzat a partir de fotografies aèries que han cartografiat el territori amb tècniques fotogramètriques així com amb el treball de camp. El resultat del treball s’estructura en sis fitxers amb l’altimetria, planimetria, toponímia, polígons, toponímia, vialer  i model digital del terreny, segons plec d’especificacions tècniques v 2.2 aprovat per la Comissió de Coordinació Cartogràfica de Catalunya

La cartografia topogràfica digital urbana 3D escala 1:1000 v 2.2 és una eina essencial per al desenvolupament de les competències municipals bàsiques, s’utilitza com a base de les cartografies temàtiques com ara el planejament urbanístic, la cartografia de cadastre, les xarxes de serveis, equipaments.

La cartografia es lliura en els formats Microstation, Autocad i PDF amb nivells i amb els sistemes de referència  ED50 i ETRS89.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *