La direcció de l’Hospital de Sant Celoni torna a modificar les condicions laborals

La direcció de l’Hospital de Sant Celoni torna a aplicar l’article 41 de l’Estatut dels Treballadors, que comporta la modificació de les condicions laborals dels treballadors, segons ha denunciat la UGT.

Aquesta no és la primera vegada que la direcció aplica l’article. Al gener passat la UGT ja va impugnar davant del Tribunal Laboral de Catalunya aquesta aplicació i, a més, va denunciar que la direcció de l’hospital va “trencar la bona fe negociadora amb el període de consultes encara obert”.

NOVES MODIFICACIONS

Segons el sindicat, la direcció va informar ahir de noves modificacions a les condicions laborals: el tancament del laboratori de nit i la col·locació d’una màquina a urgències que pot comportar pèrdua de la qualitat assistenciada, i el canvi dels torns de nit; també “s’obligarà als zeladors a 14 hores de servei continuat als caps de setmana”.

La UGT denuncia “la incapacitat negociadora” de la direcció de l’hospital i demana a l’alcalde de Sant Celoni, Joan Castaño, que assumeixi la seva responsabilitat com a president del patronat de l’hospital.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *