La direcció de Valeo deixa sense efecte l’ERO

Fruit de la demanda judicial de conflicte col·lectiu presentada per reclamar la nul·litat de l’ERO presentat per Valeo Clima per tancar la planta de Martorelles i traslladar l’activitat productiva a Saragossa, ahir a la tarda va tenir lloc l’acte de mediació perceptiva al Tribunal Laboral de Catalunya. En aquesta reunió, la direcció de l’empresa va procedir a deixar sense efectes aquesta mesura i es va comprometre a comunicar-ho a l’autoritat laboral competent i als treballadors afectats, i a convocar una reunió amb el comitè d’empresa.

CCOO d’Indústria de Catalunya valora molt positivament tot el procés de mobilització dels treballadors i la resposta sindical i jurídica, gràcies als quals s’ha aconseguit una de les principals reivindicacions de la representació dels treballadors, la retirada dels trasllats per part de l’empresa.

Des del sindicat es posa en relleu la necessitat de continuar treballant, conjuntament amb el comitè d’empresa, per garantir una solució definitiva que asseguri la viabilitat industrial i l’ocupació de la planta de Martorelles en el futur. La plantilla continuarà en vaga indefinida mentre no es defineixi una solució de futur.

Enllaç relacionat: CCOO presenta una demanda judicial reclamant la nul·litat de l’ERO de Valeo

One Response to La direcció de Valeo deixa sense efecte l’ERO

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *