El pare d’en Pol Molinos i promotor de ProyectoPol, Toni Molinos, ha volgut compartir amb el municipi de Caldes de Montbui el dorsal número 1 que l’organització de la Triatló de Banyoles va lliurar durant la trentena edició de la prova al seu fill. Toni Molinos va participar hi va participar amb l’objectiu de donar a conèixer la malaltia d’en Pol.

Pol Molinos amb el seu pare, Toni, l'alcalde i la regidora d'Esports. (Foto: Ajuntament)

Pol Molinos amb el seu pare, Toni, l’alcalde i la regidora d’Esports. (Foto: Ajuntament)

L’alcalde, Jordi Solé, i la regidora d’Esports, Núria Carné, han rebut el dorsal original que en Pol va portar durant les proves. Aquest testimoni de lluita i fortalesa ocupa un lloc d’honor al despatx de l’alcalde. Amb aquest gest, Toni Molinos i la seva família expressen el seu agraïment a la població de Caldes de Montbui pel suport que està donant a la seva causa.

ProyectoPol és una iniciativa impulsada des de Caldes de Montbui per donar a conèixer la malaltia del Pol Molinos, una encefalopatia molt rara denominada hiperglicinèmia no cetòsica (NKH-HNC), de la qual l’entitat només té constància de l’existència de 14 casos a Espanya. ProyectoPol neix per col·laborar amb la lluita contra la malaltia i aconseguir ajuda i fons per al seu estudi ( www.proyectopol.com ).

La propera iniciativa en aquest sentit tindrà lloc coincidint amb la Festa Major de Caldes. ProyectoPol organitza una Prova d’orientació urbana solidària el dissabte 17 d’octubre. Començarà a les 17 h, a la plaça de la Font del Lleó, i els participants contribuiran amb 3€ per la causa.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.