Canovelles consolida la seva Feria de Abril

Sevillanes, tapes, música i ball no van faltar en la 4a edició de la Feria de Abril de Canovelles, organitzada per la Casa de Andalucía el passat dissabte 24 d’abril.

feria1

Està organitzada per la Casa de Andalucía.

Una celebració cada any més coneguda i seguida a Canovelles que es va inaugurar a les 12 h a la plaça de la Joventut. Allà es va fer una primera ballada de sevillanes oberta a tothom i es van obrir les casetes decorades al més pur estil andalús, que oferien el típic ‘fino’ andalús i les tapes d’embotits tradicionals de les terres andaluses.

Les casetes van lluir durant tot el dia, amb roses i fanalets, en una jornada que tenia per objectiu obrir les activitats de la Casa de Andalucía a tot el poble, passar una bona estona entre amics i recordar les arrels i la cultura d’una part molt important dels canovellins i canovellines a través d’aquesta tradicional festa del poble andalús.

La festa va comptar amb la tradicional paella popular a la plaça de la Joventut i les classes de ball gratuïtes de Noelia España, professora de ball de la Casa d’Andalucía, que va animar a tothom a ballar sevillanes i també alguns passos bàsics de rumba i flamenc, com a novetat d’aquest any. Una sessió molt participativa que va agradar molt al públic i que va finalitzar amb el festival folklòric, que va oferir balls dels grups de la Casa de Andalucía i la música del Coro Rociero de l’entitat.

Diversitat i convivència en una jornada participativa i cada vegada més estimada per tots els veïns i veïnes del poble.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *