La Festa Major de la Llagosta recupera els focs artificials

Enguany la Festa Major de la Llagosta se celebrarà de l’11 al 14 de setembre. Molts aspectes de la Festa Gran han estat elaborats per la Comissió de Festa Major i la Comissió Jove.

420_auto_0708151225_festamajor2015-01Aquest any hi ha dues novetats destacades, la recuperació dels Focs artificials de fi de festa i el canvi d’escenaris. Pel que fa a la programació, manté els eixos dels darrers anys, amb l’Engreskada com a gran element participatiu de la ciutadania.

Tot i que bona part del programa de Festa Major ja estava confeccionat abans de la celebració de les eleccions del passat mes de maig, el nou equip de govern ha volgut complir amb una de les seves promeses electorals i recuperar els Focs artificials el darrer dia de Festa Major. El regidor de Cultura, Mariano García, ha destacat la feina de la nova Comissió de Festa Major i la Comissió Jove, que “han estat treballant pràcticament durant sis mesos amb moltes hores de reunió i molta feina”.

L’altre novetat serà el canvi d’ubicació d’alguns escenaris. El més visible serà l’eliminació de l’entarimat del carrer de l’Estació. Molts dels actes que es feien en aquest lloc es traslladaran a la plaça d’Antoni Baqué, que veurà ampliat l’espai escènic. Un altre espai que canvia és l’Espai Jove, que deixarà d’instal·lar-se al costat del recinte firal i ho farà a la plaça de l’alcalde Sisó Pons, ocupant tota la zona exterior del Centre Cultural. Aquest lloc també serà l’escenari del Festival de Fi de Festa.

La programació d’activitats presenta poques variacions respecte a edicions anteriors. L’Engreskada, amb la competició entre Saltats i Volats tornarà a ser la gran protagonista dels quatre dies de Festa Major. Les dues colles hauran d’anar superant les proves que han preparat els membres de l’Engreskada amb l’objectiu que tothom passi una bona Festa.

 

2 Responses to La Festa Major de la Llagosta recupera els focs artificials

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *