La colla dels Montnegres ha guanyat el Corremonts de la Festa Major de Sant Celoni. Ahir al vespre, la plaça es va omplir a vessar per escoltar el veredicte: 8,5 punts pels Negres i 5,5 pels Senys. La competició s’ha viscut de forma absolutament festiva, i amb una important activitat a les xarxes socials.

Ni la pluja ni la pedregada que van caure divendres i dissabte a Sant Celoni van poder amb les ganes de Festa major dels celonins i celonines. La gran implicació de l’organització, les entitats i la mateixa ciutadania va fer possible per exemple, traslladar el sopar popular de dissabte al vespre cap al Pavelló, quan tot estava a punt a la plaça de la Vila.

Com a animadors de la festa, enguany la molt estimada Senyoreta Muntanyetes s’ha fet acompanyar per un nou personatge, el Baró de Pam i Mig. Ahir, a la Festa final a la plaça de la Vila, va tenir un comiat molt emotiu.

Pel que fa a la seguretat, el cap de la Policia local, Albert Brunet ha fet una valoració molt positiva dels 4 dies de festa durant els quals no s’ha registrat cap fet rellevant tot i l’augment de visitants. La Policia local ha destinat una patrulla permanent durant les tres nits a l’espai de barraques amb coordinació amb el cos de Mossos d’Esquadra. A nivell ciutadà ha augmentat la percepció de seguretat.

Marcador del Corremonts: Els Negres s’han imposat a la Donació de sang (1 punt), la prova solidària (1 punt), el futbol sala (1 punt), la Rucada (1 punt), l’Estirada de corda (1,5 punts, Senys i Negres pel món (1 punt) i han puntuat al Correxutxes (1 punt) i a la Cursa d’ermites (1 punt). Els Senys han guanyat el Correxarrups (2 punts), la Cursa de les ermites (1,5 punts) i han aconseguit  al futbol sala (0,5 punts), al Correxutxes (1 punt) i a l’Estirada de corda (0,5 punts). Tot sumat: 8,5 punts pels Negres i 5,5 pels Senys.

Leave a Reply

Your email address will not be published.