La Festa Major de Sant Celoni acaba amb victòria dels Negres

La colla dels Montnegres ha guanyat el Corremonts de la Festa Major de Sant Celoni. Ahir al vespre, la plaça es va omplir a vessar per escoltar el veredicte: 8,5 punts pels Negres i 5,5 pels Senys. La competició s’ha viscut de forma absolutament festiva, i amb una important activitat a les xarxes socials.

Ni la pluja ni la pedregada que van caure divendres i dissabte a Sant Celoni van poder amb les ganes de Festa major dels celonins i celonines. La gran implicació de l’organització, les entitats i la mateixa ciutadania va fer possible per exemple, traslladar el sopar popular de dissabte al vespre cap al Pavelló, quan tot estava a punt a la plaça de la Vila.

Com a animadors de la festa, enguany la molt estimada Senyoreta Muntanyetes s’ha fet acompanyar per un nou personatge, el Baró de Pam i Mig. Ahir, a la Festa final a la plaça de la Vila, va tenir un comiat molt emotiu.

Pel que fa a la seguretat, el cap de la Policia local, Albert Brunet ha fet una valoració molt positiva dels 4 dies de festa durant els quals no s’ha registrat cap fet rellevant tot i l’augment de visitants. La Policia local ha destinat una patrulla permanent durant les tres nits a l’espai de barraques amb coordinació amb el cos de Mossos d’Esquadra. A nivell ciutadà ha augmentat la percepció de seguretat.

Marcador del Corremonts: Els Negres s’han imposat a la Donació de sang (1 punt), la prova solidària (1 punt), el futbol sala (1 punt), la Rucada (1 punt), l’Estirada de corda (1,5 punts, Senys i Negres pel món (1 punt) i han puntuat al Correxutxes (1 punt) i a la Cursa d’ermites (1 punt). Els Senys han guanyat el Correxarrups (2 punts), la Cursa de les ermites (1,5 punts) i han aconseguit  al futbol sala (0,5 punts), al Correxutxes (1 punt) i a l’Estirada de corda (0,5 punts). Tot sumat: 8,5 punts pels Negres i 5,5 pels Senys.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *