La Fira de l’Ascensió ha estat el centre de mirades d’aquests dies a Granollers. El bon temps ha acompanyat als 65.000 visitants que han passat pel Parc Firal i han passejat per la mostra. La 65a. edició de la Fira tanca amb unes bones xifres de participació i amb bona nota per part dels expositors. En aquesta edició han participat uns 170 expositors, 13 estands a la Mostra Gastronòmica i 20 expositors a Jugar x Jugar.

L'espai dels animals de granja i corral va ser el reclam per als més petits. (Foto: Toni Torrillas)

L’espai dels animals de granja i corral va ser el reclam per als més petits. (Foto: Toni Torrillas)

Un dels espais més visitats ha estat la carpa agrícola i ramadera, on s’han fet tastets i degustacions. A més els animals de corral i de granja han estat un reclam, sobre tot per als més petits de la família; que també han trobat a jugarxjugar el seu espai a l’Ascensió.

Com en les darreres edicions, l’automoció, amb una  presència destacada, ha ocupat de més de 2.500 metres quadrats. Amb la col·laboració de l’UEI Cerclem s’ha assolit una àmplia representació de vehicles nous a la fira, amb la presència dels principals concessionaris de la ciutat amb més de 70 vehicles exposats. El sector de l’automoció ha venut força vehicles, tot i que no es disposen de xifres al detall, aquesta ha estat una fira productiva en vendes per part dels expositors.

La Mostra Gastronòmica va presentar un ple absolut durant els àpats. (Foto: Toni Torrillas)

La Mostra Gastronòmica va presentar un ple absolut durant els àpats. (Foto: Toni Torrillas)

Un altre dels puntuals de la Fira és la Mostra Gastronòmica, que la nit de dissabte va triplicar els torns per poder atendre a milers de persones que van voler menjar a mostra.

AQUEST DISSABTE, DARRERS ACTES DE L’ASCENSIÓ

El dissabte 23 de maig, a la tarda, es tanca el programa de la festes de l’Ascensió, amb dues activitats ja conegudes: la Mostra del Bestiari de Foc i la cercavila, que ja arriba a la XXIV edició, organitzada per la colla del Drac de Granollers; i la Ballada de l’Ascensió, una mostra de balls tradicionals amb els esbarts de Llinars, Roquetes i Granollers.

Leave a Reply

Your email address will not be published.