Viver de Bell-lloc distingeix l’Ajuntament de Granollers

Premis_BellllocL’Ajuntament de Granollers ha rebut el Premi Compromís i Fidelitat que li ha atorgat la Fundació Viver de Bell-lloc, per haver estat el primer client de l’entitat i mantenir aquesta confiança des de fa més de 25 anys.

El punt de partida de la relació entre l’Ajuntament de Granollers i la Fundació va ser el manteniment dels jardins del cementiri municipal el 1991 i, des d’aleshores, la col·laboració ha estat ininterrompuda en el manteniment d’espais verds però també en projectes singulars com el cultiu de plançons d’arbres supervivents del bombardeig d’Hiroshima, actes de promoció del medi ambient a la ciutat, i facilitar la presència a la Fira de l’Ascensió.

Amb els Premis Compromís, que es van lliurar a Cardedeu, Vivers de Bell-lloc ha volgut fer un reconeixement a les persones, empreses i administracions que han confiat en els seus serveis i que, d’aquesta manera, han permès donar més oportunitats personals i professionals a centenars de persones amb discapacitat de la comarca.

Els Premis Compromís han estat organitzats en vuit categories amb un total de 30 candidats. Els guanyadors han estat seleccionats per un jurat format per persones de gran prestigi professional en l’àmbit de l’empresa, l’administració i les entitats socials.

One Response to Viver de Bell-lloc distingeix l’Ajuntament de Granollers

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *