Imatge de la reunió. (Foto: Ajuntament)

Imatge de la reunió. (Foto: Ajuntament)

La comissió mixta d’entitats i l’Ajuntament de Sant Celoni han avançat en el projecte de fusió dels dos clubs de futbol del municipi, el Club Esportiu Sant Celoni i la Penya Barcelonista Sant Celoni, que es va iniciar al mes de febrer amb l’objectiu d’aconseguir un club social i esportivament millor.

Fins al moment, s’ha definit el perfil social, l’estructura organitzativa i directiva, l’estructura tècnica, el model de gestió econòmica, els vincles amb la normativa federativa, així com els aspectes institucionals del nom, l’equipació o l’emblema. La comissió ha estat constituïda per tres membres de cada club (un assessor federatiu, dos tècnics municipals i un consultor que ha actuat com a conductor de les sessions i que elaborarà el projecte final). A les dues sessions de treball que queden, es tancaran detalls tècnics.

Es preveu que a finals de maig les respectives assemblees de clubs prenguin en consideració el projecte de fusió i l’aprovin per tal que durant el mes de juny es puguin tramitar les llicències dels equips davant la Federació Catalana de Futbol, i així iniciar la temporada 2016-17 amb el nou format.

Leave a Reply

Your email address will not be published.