La Garriga construirà un sistema sanejament al barri de Gallicant

El barri de Gallicant comptarà amb un nou sistema de sanejament, que s’està construint aquest mes d’octubre. L’actuació s’emmarca en la millora dels serveis urbans que l’Ajuntament duu a terme durant tot l’any al municipi.

barri gallicant

Imatge del barri Gallicant. (Foto: Ajuntament)

Les obres consisteixen en la construcció d’un sistema de bombament que condueixi les aigües de la part nord del barri a una nova estació depuradora d’aigua residual, que es construirà en un terreny situat al costat de l’antic transformador elèctric.

L’actuació està finançada íntegrament per part de l’Ajuntament, que alhora ha obtingut una subvenció de la Diputació per a la seva execució, fet que permet realitzar les obres sense aplicar cap copagament als veïns i veïnes. El Casino de Figaró ha contribuït amb l’obra a través de la cessió de l’espai on s’ubica l’estació depuradora.

Les obres s’han adjudicat a l’empresa Vitaqu per un import de 59.884,64 euros i és previst que finalitzin la primera setmana de novembre. Mentre durin els treballs només hi haurà talls puntuals als carrers afectats.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *