La Garriga destina 150.000 euros a nous plans d’ocupació

Durant l’any 2015 es convocaran nous plans d’ocupació a l’Ajuntament de la Garriga i s’hi destinaran 150.000 euros del pressupost municipal. Des de l’any 2011 l’Ajuntament ha donat feina a una cinquantena de veïns i veïnes en situació d’atur, tant a través de plans d’ocupació propis com de programes subvencionats per la Generalitat.

ocupacioEls plans s’adrecen a persones aturades del municipi que, mitjançant una contractació laboral de sis mesos, duen a terme actuacions de caràcter temporal i d’interès general i social a la Garriga (construcció d’obra pública, lampisteria, neteja viària, suport informàtic, gestió administrativa, educació…). Un altre dels objectius és que les persones participants adquireixin experiència professional i millorin la seva ocupabilitat.

Una de les últimes convocatòries ha estat la del mes de novembre, en què s’han contractat quatre treballadors per fer treballs a la via pública i petits arranjaments en edificis municipals. Alhora, els beneficiaris rebran un curs de formació de 90 hores amb certificat de professionalitat.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *