La Garriga modernitzarà l’enllumenat públic

Un dels fanals que es canviarà. (Foto: Ajuntament)

Un dels fanals que es canviarà. (Foto: Ajuntament)

En els propers dies s’iniciarà el projecte de modernització de l’enllumenat públic de la Garriga, que permetrà disminuir la despesa i millorar-ne l’eficiència.

Durant els propers cinc mesos es canviaran els punts de llum en les zones necessàries i en altres només la font llumínica, que en tots els casos seran leds.

D’aquesta manera, no només es disminuirà la despesa energètica i s’augmentarà la qualitat de la llum, sinó que també s’aconseguirà una unitat estètica.

Els treballs es faran al la zona de Can Poi (concretament als carrers Torrent de les Toies, Can Poi del Bosc, Alzines, Marinada, Prades i l’avinguda de Santa Margarida) i a la zona del Passeig (carrers Sancho Marraco, Narcisa Freixas, Ronda Carril, Guinardó, Vinyals, Ametlla, Roselló, Cast Oliver, Guifré, Nualart, Bosc i El Passeig).

En total es substituirán 303 punts de llum i es reduirà la potència instal·lada en 37 kW, fet que suposarà un estalvi anual aproximat de 20.000 euros anuals.

Les obres de modernització de l’enllumenat del poble aniran a càrrec de l’empresa Electricitat Boquet i tindran un cost aproximat de 300 mil euros.

 

2 Responses to La Garriga modernitzarà l’enllumenat públic

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *