La Garriga proposa turisme local per Setmana Santa

Coincidint amb les vacances de Setmana Santa, el Centre de Visitants ha programat tres itineraris culturals especials per conèixer el municipi. El primer es farà dissabte 4 d’abril a les 11.30 hores des de la plaça del Silenci, i recorrerà algunes de les obres modernistes de la Garriga.

turisme

Casa Domingo. (Foto: Ajuntament)

Com a novetat, l’itinerari modernista inclourà, per primera vegada, la visita a la casa Domingo Pujadas (Ronda del Carril, 83), actualment regentada per Autisme la Garriga, amb qui l’Ajuntament ha signat un conveni per poder-la integrar dins les rutes guiades.

UNA CASA SINGULAR

La Casa Domingo Pujadas va ser construïda el 1909, i fou una obra singular de l’arquitecte Lluís Planas i Calvet. Construïda com a torre d’estiueig envoltada de jardí, en destaca la torre mirador, on s’ubica l’entrada, i el porxo de la façana principal. A l’interior es conserven els vitralls emplomats de l’entrada i la sala menjador, amb una llar de foc i arrambadors ceràmics.

VISITES AMB XOCOLATA

El diumenge 5 d’abril tindrà lloc l’itinerari “La Doma, tresor medieval de la Garriga”, que sortirà del Centre de Visitants a les 17 hores. Les persones participants gaudiran, aquest mes, d’un tast de mona de Pasqua. I també podran gaudir d’un ou de xocolata el públic de la vista que es farà al Refugi Antiaeri de l’estació, el dissabte 4 d’abril a les 17 hores.

MÉS PROPOSTES

A banda dels tres itineraris programats, el Centre de Visitants ofereix moltes més propostes i activitats per gaudir de la Garriga i el seu entorn també durant les vacances. Més informació a www.visitalagarriga.cat

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *