La Generalitat descarta la nova Escola Sagrada Família de la Llagosta i desviar la línia R3

El Govern de CiU, amb el suport d’ERC, ha rebutjat, en comissió, les dues esmenes als pressupostos de la Generalitat que va presentar ICV-EUiA referents a la Llagosta. Així ho va explicar ahir al migdia David Companyon, diputat d’ICV-EUiA al Parlamen, durant una visita a la Llagosta.

Les dues esmenes, que seran definitivament rebutjades en plenari a principis de febrer, feien referència a la construcció de la nova Escola Sagrada Família i a la realització d’un estudi per desviar la línia ferroviària R-3 al seu pas pel municipi.

Imatge de la trobada. (Foto: Ajuntament)

Imatge de la trobada. (Foto: Ajuntament)

Companyon s’ha reunit amb l’alcalde, Alberto López; el primer tinent d’alcalde, Jordi Alonso, i responsables de la coalició d’ICV-EUiA del Vallès Oriental al despatx d’Alcaldia i ha signat al llibre d’honor de l’Ajuntament.

Durant la trobada, el diputat també ha demanat a l’Ajuntament de la Llagosta que s’impliqui en la implementació de la nova Llei contra l’homofòbia i en la seva difusió.

La visita de Companyon s’emmarca en les trobades que han mantingut avui ell mateix i una altra diputada, Lorena Vicioso, amb moviments socials, sindicats i membres de la coalició a diverses poblacions del Vallès Oriental, entre elles la Llagosta. Així, tant Companyon com Vicioso han pogut conèixer de primera mà la situació social, econòmica i política de la comarca.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *