La Generalitat s’ha compromès a construir dos passos de vianants a la C-35: un pas elevat a l’alçada del barri de les Torres i una passera al Pertegàs que permeti comunicar el polígon Molí de les Planes amb les urbanitzacions del Montnegre. En aquest darrer cas, l’Ajuntament s’encarregarà d’arranjar la connexió per sota del Pont de Pertegàs fins a les Borrelles.

Imatge de la reunió.

Imatge de la reunió.

Així ho ha confirmat el secretari general de Carreteres de la Generalitat, Ricard Font, a l’alcalde, Francesc Deulofeu, i al regidor d’Espai Públic, Òscar Molés, en una reunió a la Direcció General de Carreteres que va tenir lloc dimecres 1 de juny. Durant la trobada es va acordar que aquest any 2016 s’encarregarà el projecte constructiu dels dos passos amb la voluntat que els pressupostos de la Generalitat del 2017 incloguin l’execució i que es pugui materialitzar el 2018.

La trobada es va fer a petició de l’Ajuntament de Sant Celoni amb l’objectiu de continuar avançant en la millora de la seguretat i l’accessibilitat a la C-35 que ha fet un pas endavant molt important amb la nova rotonda a la Porta de Llevant, davant els bombers.

Leave a Reply

Your email address will not be published.