La Granja de Santa Maria de Palautordera ha estat guardonada a la 28a edició dels Premis Pimes, que ha tingut lloc aquest dimecres 1 de juliol al Palau número 2 de la Fira de Barcelona. L’acte, emmarcat dins del sopar anual de la patronal Pimec i del saló Bizbarcelona, ha estat presidit per Artur Mas, president de la Generalitat.

La GranjaLa granja escola, situada al peu del Parc Natural del Montseny, ha rebut el Premi Fundació Pimec als Valors d’Empresa. L’ètica professional, la responsabilitat social corporativa, l’atenció a les necessitats personals i la seva política ambiental són un referent bàsic per a l’empresa.

Vicenç Paituví, president de Pimec Vallès Oriental, que també ha assistit a l’acte, ha mostrat la seva satisfacció perquè la comarca del Vallès Oriental s’hagi vist representada entre els guardonat i ha remarcat l’esforç i tenacitat de les empreses “per poder encarar amb seguretat aquesta nova etapa econòmica i social”. En aquest sentit, el president de PIMEC Vallès Oriental ha encoratjat els empresaris del territori a continuar treballant, a lluitar pels seus projectes i a mantenir la força que vénen demostrant any rere any.

UN SOPAR SOLIDARI

Enguany els Premis Pimes han apostat de nou per ser solidaris amb els empresaris i empresàries i persones autònomes que estan patint les conseqüències la crisi. Pimec ha destinat la quota íntegra del sopar que abonen els assistents al programa de la Fundació Pimec anomenat emppersona, que ajuda l’empresariat que afronta serioses dificultats en el seu negoci o que s’ha quedat sense activitat.

Com a novetat, aquesta 28a edició s’ha celebrat en el marc de la fira Bizbarcelona ja que Pimec ha entrat a formar part del grup d’entitats promotores del saló aportant-hi noves àrees i reforçant els seus continguts adreçats a les micro, petites i mitjanes empreses amb l’objectiu de donar suport al teixit productiu i als emprenedors i de dinamitzar l’economia del país.

Els Premis Pimes estan oberts a totes les petites i mitjanes empreses de Catalunya, de qualsevol àmbit, i els únics requisits per presentar-s’hi són tenir menys de 250 treballadors i no facturar més de 50 milions d’euros. Les candidatures s’han presentat fins al dia 25 d’abril, i un jurat format per destacades personalitats del món polític, financer, econòmic i periodístic ha decidit de forma objectiva quines són les empreses guardonades mitjançant criteris empresarials segons cada categoria. Aquest any s’han presentat 68 candidatures provinents de 59 empreses, xifres que remunten les obtingudes els anys anteriors.

Leave a Reply

Your email address will not be published.