La línia de Rodalies R2 circularà amb normalitat dilluns 11

Adif i Renfe han anunciat que dilluns es restablirà el servei de Rodalies de la línia R2 i de l’R11, que uneix Barcelona amb Portbou. L’altra línia que es va veure afectada pel robatori de cable del 15 de desembre, l’R8, anirà recuperant progressivament el servei fins que no es restableixi del tot la instal·lació. La R8 uneix Granollers amb Martorell i té parada a la Universitat Autònoma.

La circulació de trens per la via de França quedarà del tot normalitzada dilluns, segons han avançat Adif i Renfe. Així, els usuaris de Rodalies tornaran a tenir la mateixa freqüència de pas que hi havia abans del succés. Des de mitjans de desembre, hi ha un servei especial de Rodalies a l’R2 que estableix el pas de dos trens per hora i sentit i el reforç de la línia amb un servei especial d’autobús.

L’R8, la línia més afectada pel robatori, estava totalment aturada des de l’estació de Cerdanyola–Universitat a Granollers. El trajecte s’havia de fer fins ara per carretera o fent transbord a altres línies de Rodalies. A partir de dilluns, a l’R8 hi haurà circulació de trens entre Mollet–Sant Fost i Martorell entre les 8 i les 20 h. Els viatgers de Granollers Centre i Montmeló que utilitzen habitualment aquesta línia s’hauran de desplaçar fins a Mollet, on podran enllaçar amb la línia R8 i viceversa.

Des de l’inici del servei fins a les 8 h i des de les 20 h fins al final del servei dels dies laborables i els dissabtes, se circularà en tren entre Martorell i Cerdanyola-Universitat i es prestarà un servei per carretera entre Cerdanyola UAB i Granollers Centre. Els diumenges es prestarà el servei en tren entre Martorell i Cerdanyola-Universitat i servei per carretera entre Cerdanyola-Universitat i Granollers Centre durant tota la jornada.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *