valentine

Imatge de l’empresa Valentine.

L’Ajuntament de la Llagosta continuarà defensant que Can Milans sigui zona verda. El Consistori ha anunciat que presentarà un recurs contenciós administratiu si finalment la Generalitat dóna el seu vistiplau a la requalificació dels terrenys en els quals es troba l’empresa Valentine, tal com va aprovar l’any passat l’Ajuntament de Montcada i Reixac. L’Ajuntament de la Llagosta ha confirmat que la Comissió d’Urbanisme de Barcelona ha donat llum verda a l’operació, però encara falta que el conseller de Territori, Josep Rull, signi el document per tal que sigui definitiu.

“Des de l’Ajuntament de la Llagosta, confiem que el conseller no doni el seu vistiplau i es respectin les decisions judicials que en el seu dia van donar la raó a la nostra localitat en el contenciós pel cas Valentine”, ha indicat el regidor d’Urbanisme de l’Ajuntament de la Llagosta, Raúl Valero. L’Ajuntament de Montcada va aprovar l’any passat la requalificació com a sòl industrial de Can Milans, que és zona verda. El Consistori montcadenc va desestimar les al.legacions presentades per l’Ajuntament de la Llagosta en contra d’aquest posicionament.

Si finalment la Generalitat dóna el seu vistiplau a aquesta requalificació, “tant l’Ajuntament de Montcada com la Generalitat estaran actuant novament en contra dels interessos dels veïns de la Llagosta i saltant-se la legalitat urbanística”, ha afirmat Raúl Valero, que ha afegit que el Consistori llagostenc es mantindrà ferm en la defensa dels interessos de la Llagosta en aquest cas.

Leave a Reply

Your email address will not be published.