La Llagosta demana 184.000 euros a la Diputació per fer obres i pagaments

L’Ajuntament de la Llagosta ha sol·licitat a la Diputació de Barcelona 184.000 euros en subvencions per realitzar diferents inversions al municipi (129.000 euros) i per executar pagaments corrents (55.000 euros). La petició s’ajusta al programa complementari que l’administració provincial ha obert dins el marc de la Xarxa de Governs Locals 2012-15.

El Consistori té previst destinar 78.700 euros per l’arranjament i ampliació de la vorera de l’avinguda del Primer de Maig entre els carrers del Progrés i de Pintor Fortuny. Aquests treballs està previst que es puguin realitzar durant els primers mesos de 2015.

Una altra actuació per aquestes dates serà l’adequació d’un aparcament públic i gratuït per a vehicles al carrer del Pintor Sert, davant del camp municipal de futbol Joan Gelabert, amb una inversió de 40.500 euros. L’aparcament serà pavimentat i podrà acollir una setantena de cotxes.

A més, abans de finals d’aquest any es destinaran també 10.000 euros per a la millora de la instal·lació d’aigua calenta sanitària del Poliesportiu Antonio García Robledo.

Dins del programa d’ajuts Xarxa de Governs Locals 2012-15, de la Diputació de Barcelona, l’Ajuntament de la Llagosta ja a dut a terme durant els últims mesos tres actuacions: la repavimentació dels carrers de Sant Miquel i Cadaqués, l’adequació de l’aparcament de vehicles situat entre la plaça de Pere Quart i l’avinguda del Primer de Maig i la renovació de la instal·lació elèctrica de l’escola Les Planes.

Tanmateix, resta pendent d’executar el projecte de reforma del clavegueram dels carrers del Progrés i del Doctor Fleming. El 29 de setembre finalitza el plaç per a la presentación d’ofertes i es preveu que les obres, que tenen un període d’execució de tres mesos, es puguin adjudicar abans de finals d’any.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *