El Parc Popular de la Llagosta ha acollit aquest dissabte una concentració de suport a Sergio Màrmol, el jove que des del mes de novembre es troba en coma després de ser apallissat a Malgrat de Mar per un grup de joves de Granollers. Màrmol està molt vinculat al municipi, ja que durant un temps va viure-hi, segons ha publicat 08CENTVINT.

Els manifestants van encendre una espelma de suport al jove. (Foto: 08CENTVINT)

Els manifestants van encendre una espelma de suport al jove. (Foto: 08CENTVINT)

La concentració es va iniciar les 11 del matí davant del grafit que hi ha dedicat a Sergio Mármol al Parc Popular. Centenars de persones es van apropar per encendre una espelma de suport al jove. Entre les mostres de suport que ha rebut la família, a banda dels ciutadans llagostencs, també hi havia l’alcalde de la Llagosta, Óscar Sierra, i gran part de la resta d’edils de l’Ajuntament. Els participants en la manifestació portaven pancartes on es podia llegir “Justícia per a Sergio, Tots som Sergio”, així com missatges de suport a la seva família. La mare de la víctima de l’agressió, Eva Hernando, va agrair el suport que han rebut.

La manifestació també va mostrar el rebuig per l’atac que va patir jove a la sortida d’una discoteca de Malgrat de Mar i demanar que es faci justícia perquè no quedi en l’oblit. Hi ha 12 persones implicades en l’agessió, vuit acusades d’omissió de socors i quatre acusades dels fets; una està a presó preventiva.

Durant la concentració, un grup d’amics de Mármol va realitzar un recapte econòmic mitjançant una guardiola solidària per ajudar en els costos de la família. A la Llagosta hi ha dues guardioles solidàries que estan ubicades a l’institut Marina i al Bar De Kalle.

A la tarda van continuar les mostres de suport a Sergio Mármol a la Llagosta. Va ser abans de l’enfrontament del sènior A del Fútbol Sala Unión Llagostense, que es va jugar a les 19 hores contra el Porqueres. L’entitat va lliurar un ram de flors a la mare, que va fer la sacada d’honor.

Enllaç relacionat: 

Detinguts vuit joves de Granollers acusats d’apallissar un altre a la porta d’una discoteca de Malgrat

Leave a Reply

Your email address will not be published.