Portem gairebé tres anys de legislatura amb el govern de dretes a la Llagosta i encara no sabem quin és el seu Pla de Mandat. Constatem, amb molta preocupació, que la falta de planificació, la improvitsació i el maquillatge consistent en petites millores de manteniment urbà; són els trets distintius d’un mandat on el paper institucional de l’Ajuntament cada vegada està més desdibuixat.

Es va acusar al govern d’ICV-EUIA de deixar 4 milions
en factures pendents, però ara estem més endeutats.

Utilitzant, això si, mitjans públics com a aparell de propaganda política al servei del PSC. Mestrestant, l’alcalde, Óscar Sierra, està més pendent de fer de responsable de comunicació dels socialistes –l’únic càrrec orgànic que li permeten exercir en el seu partit–, que de defensar els interessos i el bé comú de la ciutadania del municipi.

L’hemeroteca els deixa en evidència: es va acusar al govern d’ICV-EUIA de deixar 4 milions en factures pendents, però ara estem més endeutats i triguem més temps a pagar als proveïdors. Van col·locar-se la medalla del nou CAP, però la decisió l’ha prés la Generalitat que es qui hi posa els diners i no sabem quan es farà ni que serveis tindrà.

Van atacar-nos per la gestió del CEM El Turó, tot anunciant que s’havia de liquidar l’empresa municipal perquè era inviable; però un any després han de recular i donar-nos la raò perquè no troben cap més sortida que la gestió directa del servei. Les mentides, per moltes vegades que es repeteixin, són mentides i prou.

Grup Municipal d’ICV-EUiA de la Llagosta

Leave a Reply

Your email address will not be published.