L’alcalde de la Llagosta, Alberto López, es va reunir dilluns amb els representants de zona de l’Institut Català de la Salut (ICS) de la Generalitat “per posar fil a l’agulla” en el projecte de construcció d’un nou edifici per al Centre d’Assistència Primària (CAP). López va traslladar als representants de l’ICS les nombroses queixes que la ciutadania ha fet arribar a l’Ajuntament pel que fa al funcionament i les deficiències que pateix l’actual edifici del CAP.

Durant la trobada, els representants de l’ICS van avançar que durant les properes setmanes s’invertiran prop de 90.000 euros en la millora de les actuals instal·lacions del CAP, com ara el sistema de climatització i la coberta de l’edifici (especialment, les lluernes). L’Institut Català de la Salut ha iniciat els treballs per substituir la maquinària de climatització per millorar la confortabilitat a totes les àrees del CAP. Els nous aparells que s’instal·laran seran més potents, silenciosos i eficients. Els treballs duraran aproximadament un mes.

L’Ajuntament i l’ICS també han acordat que tècnics de ambdues institucions comencin a treballar en el projecte de construcció d’un nou CAP per satisfer les necessitats que planteja la població. Alberto López ha explicat que “davant la falta de sòl de propietat pública a la Llagosta, el nou CAP podria edificar-se probablement al costat d’on està ara l’ambulatori, a la zona del Parc Popular que toca amb el carrer de Vic”. Això comportaria, després de la construcció del nou edifici, alliberar l’espai que actualment ocupa el CAP perquè passés a formar part del Parc Popular.

Leave a Reply

Your email address will not be published.