L’Ajuntament de la Llagosta ha convocat a la ciutadania a la reunió que tindrà lloc el dimecres 29 d’octubre a partir de les 18 hores a la Sala de Plens per impulsar la creació d’una Comissió organitzadora de la Festa Major 2015. Entitats culturals, socials i esportives estan convidades a formar-ne part, a més de totes les persones que a títol individual vulguin participar d’aquest projecte.

El regidor de Cultura i Esports, Jesús Ríos ha explicat que amb la creació de la comissió per organitzar la propera Festa Major “l’Ajuntament vol fer-la més democràtica i assolir nivells més alts de participació ciutadana”. Ríos ha afegit que “la reunió del dimecres 29 d’octubre serà la primera d’una sèrie de trobades on tothom tindrà veu i vot”.

L’àrea municipal de Cultura prepara actualment un full de ruta per a la comissió que inclou la possibilitat de crear diferents grups de treball, que s’encarregarien d’aspectes concrets de l’organització de la Festa Major. L’objectiu d’aquests grups seria fer més àgil el funcionament de la comissió. Així, durant les primeres trobades caldrà determinar les funcions que tindrà la comissió i cada grup de treball.

Leave a Reply

Your email address will not be published.