La llagosta inicia la reforma de les voreres de l’avinguda Primer de Maig

A poc més d’un mes de les eleccions municipals, l’Ajuntament de la Llagosta ha iniciat aquest matí les obres per reformar les voreres i parterres de l’avinguda del Primer de Maig, entre els carrers del Pintor Fortuny i del Progrés. Aquests treballs formen part dels projectes subvencionats per la Diputació dins del programa complementari de la Xarxa de Governs Locals 2012-15.

Obres Primer de Maig

L’actuació suposa una inversió de prop de 78.000 euros. (Foto: Ajuntament)

L’arranjament i ampliació de la vorera de l’avinguda del Primer de Maig suposa una inversió de prop de 78.000 euros. El projecte inclou també la supressió de barreres arquitectòniques per als vianants i la millora dels accessos existents.

Altres obres que ja s’han desenvolupat o s’estan executant actualment dins del programa complementari de la Xarxa de Governs Locals 2012-15 són l’adequació d’un aparcament pavimentat, públic i gratuït per a vehicles al carrer del Pintor Sert, davant del camp municipal de futbol Joan Gelabert (amb una inversió de 40.000 euros i capacitat per a prop de 60 vehicles) i la millora de la instal·lació d’aigua calenta sanitària del Poliesportiu Antonio García Robledo (10.000 euros).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *