El Nou Casal de la Llagosta ja està en funcionament. L’equipament comença aquesta setmana les activitats per a infants i joves de 3 a 16 anys. Divendres es va fer la inauguració del centre. Les famílies van poder visitar la reforma de l’antic Casal Infantil, que vol convertir-se en el referent infantil, juvenil i familiar de la localitat.

inauguraci__nou_casal_046L’espai s’ha renovat amb la creació de dues sales per poder fer deures i activitats similars, una zona de jocs simbòlics, una altra amb taules petites, una zona de jocs de taula, nous despatxos, una sala de reunions i la sala d’informàtica.

Les primeres activitats que es posen en marxa són les adreçades a alumnes de P-3 i fins a quart d’Ensenyament Secundari Obligatori. Els dilluns és el torn dels grups d’infantil, P3, P4 i P5, i el del cicle inicial de primària, primer i segon. Aquest darrer grup també anirà al Nou Casal els dimecres. Els dimarts i dijous és el torn dels alumnes dels cicles mitjà i superior, i els divendres està reservat als alumnes d’ESO.

Durant les properes setmanes es posaran en marxa altres serveis, com el d’informació juvenil i les activitats per a pares i mares. Quan estigui a ple rendiment, el Nou Casal obrirà les portes de nou del matí fins a les nou del vespre. El Consistori vol d’aquesta manera aprofitar millor els recursos que té.

INAUGURACIÓ I PORTES OBERTES

inauguraci__nou_casal_052La inauguració va consistir en un breu parlament de l’alcalde, Alberto López, una xocolatada per als assistents, l’actuació de Landry el rumbero i una Jornada de Portes Obertes del Nou Casal. A l’acte van assistir la regidora d’Acció Social, Joventut i Infància, Eva Miguel, i la regidora de Participació Ciutadana, Virgínia Jiménez.

L’alcalde va indicar durant l’acte de divendres que el Nou Casal és l’evolució del Casal Infantil, que ha estat funcionant durant els últims 30 anys. Alberto López va dir que aquest nou equipament és una aposta clara de l’Ajuntament de la Llagosta per l’educació.

Leave a Reply

Your email address will not be published.