La Llagosta rep 1.700 enquestes per impulsar el projecte dels Camins Escolars

L’Ajuntament de la Llagosta ha rebut prop de 1.700 enquestes omplertes per famílies del municipi per impulsar el projecte dels Camins Escolars. A l’abril es van lliurar uns 1.900 qüestionaris per a les famílies de les escoles Joan Maragall, Les Planes, Sagrada Família i Gilpe i dels instituts Marina i Balmes.

La regidora d’Educació, Virginia Jiménez, ha destacat “la resposta positiva i majoritària de les famílies” i ha afegit que “ara ens afanyarem per analitzar les aportacions i desenvolupar els Camins Escolars segurs a la Llagosta”.

La comissió integrada per representants de les AMPA de tots els centres educatius del municipi; per l’alcalde, Alberto López; la regidora d’Educació, Virginia Jiménez, i per tècnics de l’Ajuntament, es tornarà a reunir el 18 de maig per començar a proposar accions immediates dins d’aquest projecte i així poder executar-les abans de la finalització aquest curs escolar. En tot cas, Virginia Jiménez apunta que “el compromís és que els Camins escolars segurs siguin una realitat a partir del curs 2015-16”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *